Open menu
IPKW

De ambitie van IPKW

In 2019 uitgeroepen tot meest duurzame werkplek, de ambitie om in 2025 het meest duurzame bedrijventerrrein van Nederland te zijn én een New Energy en Mobility Innovatielab in aantocht. IPKW is booming!

Dé plek in Nederland waar onderwijs, overheid en het bedrijfsleven samenwerken aan een schonere toekomst. Op het 90 hectare grote terrein huisvesten duurzame energie-gerelateerde bedrijven. De diversiteit aan bedrijven, van wereldwijd toonaangevende bedrijven tot start ups, zorgt voor een bruisende cleantech community waar innovatieve ontwikkelingen plaatsvinden die bijdragen aan een mooiere wereld. Wat dacht je van bedrijven zoals DNV-GL, Allego, Hygear en Nedstack of het net geopende waterstoflab en het powerlab? Overal op het terrein werken studenten, bedrijven en onderzoekers aan de transitie naar een nieuwe energiewereld.

 IPKW organiseert ook regelmatig bijeenkomsten en evenementen. Zoals op 15 mei The future of us. Hét congrestival  over energietransitie en een circulaire economie. Dus zet deze datum alvast in je agenda en geef je op!

Ook minister Wiebes is erg enthousiast over IPKW. Hij bezocht het bedrijventerrein op 23 januari jl. en was erg onder de indruk. Bezoek minister Wiebes

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×