Aandacht voor jouw organisatie


Draag bij aan de citymarketingcampagne van Arnhem! We helpen graag extra aandacht te genereren voor alles dat Arnhem groen, creatief en ondernemend maakt.

Nieuwsbrief & website
Wil je een groen, creatief of ondernemend initiatief of nieuwtje onder de aandacht brengen? Lever dan een pers- of nieuwsbericht (voorzien van beeldmateriaal in hoge resolutie) aan bij pers@madeinarnhem.nl. Onze redactie beoordeelt dan of het voldoende aansluit bij de Made in [Arnhem]-campagne en wie weet wordt het opgenomen in de maandelijkse nieuwsbrief of geplaatst in de nieuwsrubriek op deze website.

Persdoorstuurservice
Met de persdoorstuurservice verspreiden we persberichten over groene, creatieve en ondernemende lokale acties. Neem contact op met pers@madeinarnhem.nl als je meer aandacht wilt voor jouw initiatief. Als het genoeg aansluit bij de campagne, zorgen we er voor dat het bij de relevante media terecht komt. 

Tussen Made in [Arnhem]-haken
Je kunt op verschillende manieren laten zien dat jouw bedrijf of organisatie de Made in [Arnhem]-campagne ondersteunt. Zo kun je je profielfoto tussen de oranje Made in [Arnhem]-haken zetten, of de manshoge 3D-haken inzetten op een evenement.