Nieuws

07 jul 2014
nieuws

Bridge to Liberation Experience

Multimediaspektakel op de John Frostbrug bij 70ste herdenking Operatie Market Garden.

Lees meer
bedrijven

Industriepark Kleefse Waard bij de laatste twee genomineerden Gulden Feniks 2014

Op woensdag 4 juni tussen 10.30 en 12.00 uur wordt bekend gemaakt wie de Gulden Feniks 2014 heeft gewonnen. In de categorie gebiedstransformatie is IPKW één van de twee genomineerden. De prijsuitreiking vindt plaats op de jaarlijkse vastgoedbeurs Provada in Amsterdam. Ben je op de beurs of in de buurt? Kom dan vooral kijken of wij de 'Oscar' onder de vastgoedprijzen gaan winnen.

Lees meer
27 mei 2014
23 mei 2014
nieuws Rozet in Arnhem is het Beste Gebouw van het Jaar

Het cultuurhuis Rozet in Arnhem is het Beste Gebouw van het Jaar. Dat werd vanmiddag bekendgemaakt bij de prijsuitreiking in het nieuwe TivoliVredenburg in Utrecht. De architecten van het Rozet hebben volgens de jury een ‘ingewikkelde opgave subliem opgelost’.

Lees meer
21 mei 2014
nieuws Fashion Festival Arnhem

Voor het eerst houden acht grote Arnhemse ontwerpers samen een modeshow. Geïnspireerd door de bundeling van Arnhemse creatieve krachten in het Fashion Festival Arnhem gaan ze gezamenlijk de catwalk op. Hun show is één van de vele hoogtepunten van de feestelijke junimaand in Arnhem. Een maand die pas op 6 juli eindigt, een festival dat meer dan 40 programmaonderdelen telt. Er is veel mode en design, maar ook liefhebbers van dans, beeldende kunst, architectuur, feest, circustheater en… koopjes (!) komen aan hun trekken.

Lees meer
08 mei 2014
nieuws Arnhemse mode-ontwerpster wint Franse prijs

Ontwerpster Liselore Frowijn, zomer vorig jaar cum laude afgestudeerd bij Fashion Design van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, heeft in het Franse Hyères de Chloé-prijs gewonnen. Ze won de prijs van het Franse modehuis – 15.000 euro groot – met het ontwerp in opdracht van een grote oranje jas en witte mantel.

Lees meer
06 mei 2014
nieuws

Een souvenir uit het Modekwartier

Ondernemers en ontwerpers uit het Modekwartier kunnen meedoen aan de ontwerpwedstrijd Mode Design Souvenirs. Zij kunnen een ontwerp voor een souvenir uit het Modekwartier indienen. Uit deze wedstrijd worden drie souvenirs gekozen die geproduceerd en verkocht gaan worden in het Modekwartier, bij de grote Arnhemse toeristische attracties en de landelijke Museumwinkels.

Lees meer