Nieuws

18 aug 2014
nieuws

Gelderland start UIT seizoen met UITboulevard

Gelderland opent haar culturele seizoen van Arnhem & Gelderland groots met de UITboulevard. Het gebied rondom Musis Sacrum, wordt twee dagen omgetoverd tot één groot cultureel festivalterrein. Dit jaar o.a op het programma: een openluchtconcert van Het Gelders Orkest met Wende & de popsensaties Jett Rebel & Kensington. En uiteraard nog veel meer!

Lees meer
17 aug 2014
nieuws Open Huis Rozet

Op zondag 31 augustus 2014 presenteert Rozet Arnhem zich ook dit jaar tijdens het Open Huis. Gedurende de middag zijn er activiteiten en is er een interactief programma voor jong en oud.

Lees meer
06 aug 2014
nieuws SBS6 'Alles over Wonen' filmt groen en creatief Arnhem

Voor het programma 'Alles over Wonen' filmde SBS6 op dinsdag 5 augustus jl. in Arnhem. In de nieuwe wijk Schuytgraaf (Arnhem-Zuid) en op het voormalige kazerneterrein Saksen Weimar in het noorden van de Gelderse provinciehoofdstad werden twee bijzonder woonprojecten in beeld gebracht.

Lees meer
nieuws

Pop-up store Dutch Spirit in Arnhem

Het Arnhemse bedrijf DutchSpirit, leverancier van duurzame maatkostuums aan particulieren en duurzame werkkleding, heeft een pop-up store geopend aan het begin van het Modekwartier in de wijk Klarendal in Arnhem.

Lees meer
05 aug 2014