Nieuws

03 dec 2014
nieuws

Alweer prijs voor Rozet, nu voor interieur

Rozet heeft opnieuw een landelijke prijs gewonnen: nu voor haar interieur.

Lees meer
26 nov 2014
nieuws Arnhemse roots

Made in [Arnhem] heeft een korte, krachtige film ontwikkeld voor het in Arnhem gevestigde bedrijfsleven, de middenstand en (regionale) overheid.

Lees meer
24 nov 2014
nieuws Winter Arnhem

Laat u verwarmen tijdens Winter Arnhem ( t/m 11 jan). Een winter lang ontdekken, beleven en genieten waarin u zich geen moment verveelt. De winkels in de zijn binnenstad iedere dag geopend en de binnenstad bruist van de evenementen en winterse activiteiten.

Lees meer
nieuws

Opening DigiLab van Kunstbedrijf Arnhem

Op woensdag 26 november van 16u tot 17.30u wordt het DigiLab van Kunstbedrijf Arnhem geopend in Rozet. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Ter plekke is er een powerpoint presentatie over de mogelijkheden van de 3D printer. Tijdens deze opening maken we een scan van iemand uit het publiek en printen dit beeld met de 3D printer.

Lees meer
14 nov 2014
06 nov 2014
nieuws ArtEZ giet voor Arnhemse ondernemers

Op donderdag 30 oktober 2014 is het project ‘ArtEZ giet voor Arnhemse ondernemers’ van start gegaan. 16 ArtEZ studenten zijn gekoppeld aan 16 Arnhemse horeca- en winkelbedrijven. De studenten ‘vrije kunst’ verbonden aan de opleiding Fine Art van ArtEZ, de hogeschool van de kunsten in Arnhem, gaan elk een kunstwerk van brons of aluminium gieten met als opdracht een link naar het bedrijf waaraan zij gekoppeld zijn.

Lees meer
08 okt 2014
nieuws

Arnhemse Stadsprijs voor Vrijwilligerswerk 2014

Op vrijdag 28 november reikt burgemeester Herman Kaiser in de Burgerzaal van het Stadhuis om 16.00 uur voor de eerste keer de Arnhemse Stadsprijs voor vrijwilligerswerk uit. De Stadsprijs is de opvolger van de Burgemeester Drijberprijs voor Vrijwilligerswerk. De Stadsprijs bestaat uit een groepsprijs, een individuele prijs en een ‘Jeugdlintje’ voor jonge vrijwilligers. Voor al deze prijzen kunnen kandidaten voorgedragen worden. Het thema van de prijs is dit jaar ‘Oog voor Talent’.

Lees meer