Nieuws

08 mei 2015
nieuws

Papendal Bike Event 2015

Op 9 en 10 mei 2015 is Papendal the place to be voor alle fietsliefhebbers!

Lees meer
23 apr 2015
nieuws Arnhem viert gehele maand juni de creativiteit

Van 5 juni t/m 5 juli gaat de tweede editie van Fashion Festival Arnhem (FFA) met als slogan Celebrate Creativity van start. Tijdens dit stadsfestival viert Arnhem haar creativiteit op het gebied van mode, design en lifestyle. Gedurende 4 weken zijn er allerlei evenementen, shows, exposities, lezingen en workshops in Arnhem. De vorige editie van Fashion Festival Arnhem trok ruim 30.000 bezoekers naar de stad.

Lees meer
23 apr 2015
nieuws 125 jaar Vincent van Gogh

Het jaar 2015 staat in het teken van Vincent van Gogh. Het is dan 125 jaar geleden dat de wereldberoemde kunstenaar overleed en hij wordt geëerd met spraakmakende tentoonstellingen en festiviteiten in Nederland, België en Frankrijk. Het 125ste sterfjaar van Vincent van Gogh wordt ook in Gelderland herdacht met een veelzijdig cultureel programma.

Lees meer
15 apr 2015
nieuws And the winner is.. ARNHEM

Vorige week namen drie Arnhemse ontwerpers prijzen mee naar huis tijdens de uitreiking van de Ontwerp- en Innovatie Prijs Gelderland. Een knappe prestatie die de bloei van de creatieve industrie in de stad wederom onderstreept.

Lees meer
13 apr 2015
nieuws WORKMATES presents Good News.

WORKMATES presenteert zich dit jaar in Milaan tijdens Salone del Mobile met Good News. Good News is een krant die is samengesteld door de vijf Workmates: Casper Tolhuisen, Klaas Kuiken, Joris de Groot, Roos Meerman en Rick Tegelaar.

Lees meer