Nieuws

15 jul 2015
nieuws

Arnhem krijgt 80 hectare oerbos

Het bos van de Waterberg in Arnhem-Noord is aangewezen als plek om uit te groeien tot oerbos.

Lees meer
09 jul 2015
nieuws Fashion Festival Arnhem verstevigt positie

Meer bezoekers, magische locaties, meer evenementen, mooie recensies, meeslepende reacties: met de tweede aflevering heeft het Fashion Festival Arnhem zijn plek op de Arnhemse evenementenkalender veroverd. Een feest van de creativiteit van Arnhem. Begonnen en geëindigd aan de bron: met presentaties van de eindexamens van ArtEZ.

Lees meer
nieuws

ONE krijgt subsidie

Het regionaal investeringsfonds en de provincie Gelderland kennen een subsidie toe aan energieprogramma Oost Nederland Energie(k) (ONE).

Lees meer
03 jul 2015
03 jul 2015
nieuws Slot Fashion festival

Arnhem is al weken in de ban van creativiteit met het Fashion Festival Arnhem; het zomerse festival waarin mode, kunst en cultuur met elkaar versmelten.

Lees meer
03 jul 2015
nieuws Arnhems online

Het groene, creatieve en ondernemende karakter van Arnhem blijkt ook uit de vele online initiatieven die de stad rijk is.

Lees meer
03 jul 2015
nieuws Virtueel open huis

Makelaar Strijbosch Thunnissen gaat voor een creatieve aanpak van bezichtigingen met de eerste virtuele open huizen middag op vrijdag 17 juli.

Lees meer
02 jul 2015
nieuws

World Streetpainting Festival

Donderdag 9 juli start een internationaal krijtkunst festival in Arnhem. Op verschillende pleinen vind je verrassende straatkunst in 2D, 3D en zelfs 4D, geïnspireerd door Van Gogh.

Lees meer