Nieuws

01 dec 2016
nieuws

Startersklimaat in Arnhem

Tijdens de Media Villa Arnhem meetup op 29 november hebben Paul de Bruijn van het project Coehoorn Centraal en Daniel Spronk van Eight Media hun ervaringen gedeeld met het starten van een onderneming in Arnhem.

Lees meer
01 dec 2016
nieuws Innovatief Arnhem in Top 100

De Arnhemse bedrijven HyGear en SalesWizard hebben een plek veroverd in de MKB Innovatie Top 100 2016 van de meest vernieuwende ondernemers in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.

Lees meer
01 dec 2016
nieuws Het Nationale Park De Hoge Veluwe bloeit

Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe is de afgelopen maanden veelvuldig bekroond. Zo heeft het natuurpark op 17 november de Goed Voor Elkaar-Prijs van het kenniscentrum Groen & Handicap in ontvangst genomen. De Veluwe werd bovendien tweede in de publieksverkiezing van ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland’. De schoonheid van de Veluwe is overduidelijk te zien in de timelapse van Rick Kloekke.

Lees meer
nieuws

Oproep voor Arnhemse Cultuurprijs

De Gemeente Arnhem roept iedere inwoner van de stad op om een culturele instelling, organisatie of kunstenaar voor de Cultuurprijs 2016 voor te dragen. Wie verdient volgens jou de Cultuurprijs 2016 ?

Lees meer
17 nov 2016
15 nov 2016
nieuws HyGear breidt uit op IPKW

HyGear, leverancier van waterstof en andere industriële gassen, gaat op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) een nieuw hoofdkantoor en een tankvoorziening voor waterstof bouwen. Afgelopen donderdag werd met de onthulling van het bouwbord het startsein voor de bouw gegeven.

Lees meer
10 nov 2016
nieuws Inspirerend opdrachtgeverschap in Arnhem

Voorafgaand aan de uitreiking van de Gouden Piramide 2016 organiseert architectuurcentrum CASA, in samenwerking met Architectuur Lokaal en Atelier Rijksbouwmeester op 14 november een middag over inspirerend opdrachtgeverschap in Arnhem met als hoofdgast Rijksbouwmeester Floris Alkemade.

Lees meer