Nieuws

05 feb 2016
nieuws

Energiezuinig Wonen

Acht woningen aan de Van Speykstraat in Presikhaaf zijn ingericht voor comfortabel en energiezuinig wonen.

Lees meer
05 feb 2016
nieuws Collectie Arnhem

Een groep derdejaars modestudenten van ArtEZ hogeschool voor de kunsten showde op 19 januari alweer de achttiende jaargang van het label Collectie Arnhem in Amsterdam.

Lees meer
05 feb 2016
nieuws Collectie De Groen

Collectie De Groen heeft een eigen tentoonstellingsruimte gevonden in het voormalige bankgebouw, een rijksmonument aan de Weverstraat 40 in Arnhem.

Lees meer
05 feb 2016
nieuws Hacked

Modeontwerpers en voormalig ArtEZ-studenten Alexander van Slobbe en Fransisco van Benthum leveren met hun project Hacked commentaar op de hedendaagse mode-industrie die enkel in het teken van consumptie staat.

Lees meer
02 feb 2016
nieuws Sjaal voor het Aardvarken

Op vrijdag 5 februari is het Warme Truiendag. Op die dag kunnen we met het dragen van een warme trui en het lager zetten van de verwarming samen energie besparen. Maar het Aardvarken heeft geen warme trui en ligt buiten in de kou. Slim Opgewekt, initiatiefnemer van deze actie, roept daarom alle Arnhemmers op om een sjaal te breien voor het Aardvarken.

Lees meer
07 jan 2016
nieuws

TÜV Rheinland in Arnhem

TÜV Rheinland, leverancier van technische test- en certificeringsdiensten voor kwaliteit en veiligheid, verhuisde onlangs een aantal verschillende Nederlandse onderdelen naar Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem.

Lees meer