Nieuws

23 feb 2016
nieuws

Sjaal van 82 meter voor Aardvarken

Op vrijdag 19 februari werd het eindresultaat van de breiactie van Slim Opgewekt onthuld: een sjaal van 81,86 meter voor het Aardvarken.

Lees meer
16 feb 2016
nieuws Arnhem breit massaal aan sjaal

Honderden vrijwilligers breiden de afgelopen weken aan de sjaal voor het Arnhemse Aardvarken. Met het breien van de sjaal wordt aandacht gevraagd om energie te besparen. Deze week breien de Arnhemmers een eind aan het project.

Lees meer
16 feb 2016
nieuws De Zeven Straatjeswandeling

Vrijdag 19 februari wandelen gidsen van Gilde Arnhem door de Zeven Straatjes van Arnhem. De wandeling start om 14.00 op de hoek van de Broerenstraat en de Kerkstraat.

Lees meer
09 feb 2016
nieuws Wasplaats voor Klarendal

Wethouder Ine van Burgsteden heeft vrijdag 5 februari samen met ‘adoptiepoliticus’ Alexander Pechtold de Wasplaats in Klarendal geopend.

Lees meer
nieuws

Warme Truiendag

Op 5 februari organiseren Klimaatverbond Nederland en Greenchoice voor de tiende keer de Warme Truiendag.

Lees meer
05 feb 2016
05 feb 2016
nieuws Groen Perron

De groene oases die eerder te vinden waren in de binnenstad van Arnhem, hebben nu een plek gekregen bij Arnhem Centraal Station en vormen daar een groen perron.

Lees meer
05 feb 2016
nieuws Arnhem Praktijkstad

Afgelopen zomer gaf de Arnhemse gemeenteraad studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen de opdracht om te bekijken hoe sterk het merk Arnhem Studentenstad is. Onlangs kwamen de studenten met hun conclusie: Arnhem moet niet de positie van studentenstad claimen, maar juist inzetten op het praktijk- en beroepsgericht onderwijs.

Lees meer
05 feb 2016
nieuws Arnhem CS als landmark

Vijf studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen hebben in het kader van een minor brandmanagement onderzoek gedaan naar de potentie van Arnhem Centraal als landmark.

Lees meer