Nieuws

10 mrt 2016
nieuws

CCV finalist Familiebedrijven Award 2016

Het Arnhemse familiebedrijf CCV, internationaal dienstverlener in betaaloplossingen, staat in de finale van de Familiebedrijven Award 2016. Deze award wordt elk jaar uitgereikt aan een excellerend Nederlands familiebedrijf.

Lees meer
03 mrt 2016
nieuws Groot Warnsborn genomineerd

De Arnhemse Uitdaging nomineerde Groot Warnsborn voor het Arnhems Compliment, een jaarlijkse prijs voor bedrijven die bijdragen aan lokale maatschappelijke initiatieven.

Lees meer
03 mrt 2016
nieuws CASA organiseert Cour de la Coeur

Op dinsdag 8 maart organiseert CASA, Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Arnhem, Cour de la Coeur, een avond over de actuele ontwikkelingen en projecten op en rond de Markt. De vraag die centraal staat is ‘Hoe wordt dit plein weer het kloppend hart van de stad?’. Naast presentaties van de actuele plannen en projecten in uitvoering zal met het publiek en de sprekers gediscussieerd worden.

Lees meer
nieuws

Event voor ZZP'ers

Op donderdag 17 maart organiseren Stichting StageData en Stichting Eusebius Arnhem het interactieve event ‘Aan het werk!’.

Lees meer
03 mrt 2016
03 mrt 2016
nieuws Sonsbeek komt terug

De elfde editie van de hedendaagse kunsttentoonstelling SONSBEEK vindt plaats van 4 juni tot en met 18 september in het Sonsbeekpark, in Museum Arnhem en op diverse locaties in de stad Arnhem.

Lees meer
03 mrt 2016
nieuws Gironieuws: Dinnershow Goud

Op 16, 17, 18 en 19 maart organiseert Rijn IJssel Creatieve Industrie samen met Vakschool Wageningen en Studio 26 voor de vijfde keer de Dinnershow Goud. Dit jaar staat de show geheel in het teken van de Giro d’Italia.

Lees meer