Nieuws

15 apr 2016
nieuws

Hoge Veluwe organiseert Highland Games

Op donderdag 21 april organiseert Het Nationale Park De Hoge Veluwe in samenwerking met Het Isendoorn College uit Zutphen de zesde editie van De Hoge Veluwe Highland Games. Een kleine 300 middelbare scholieren uit het tweetalig onderwijs nemen het tegen elkaar op in de traditionele Schotse clanspelen.

Lees meer
15 apr 2016
nieuws CCV genomineerd voor Arnhemse Ondernemersprijs

CCV is samen met MPS Systems en KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling genomineerd voor de titel ‘Arnhemse Ondernemer van het jaar 2016’. Op 25 mei 2016 zal tijdens De Ondernemer Live in de Eusebiuskerk in Arnhem de winnaar bekend gemaakt worden.

Lees meer
07 apr 2016
nieuws Burgers' Zoo bouwt grootste overdekte mangrove

Mangroves worden wereldwijd bedreigd, onder andere door intensieve garnalenteelt en explosieve bevolkingsgroei. Hierdoor verdwijnen grote stukken mangrove. Dit terwijl mangroves een essentiële functie voor de natuur hebben. Koninklijke Burgers’ Zoo wil bewustwording bij de bezoekers creëren en bouwt in Arnhem de grootste overdekte mangrove van de wereld, met een oppervlakte van ruim 3.000m².

Lees meer
nieuws

Prijs voor Arnhems sprookjesboek

Arnhemse vormgevers Annelou van Griensven en Anne-Marie Geurink wonnen met het boek ‘Het meest geloofde sprookje’ onlangs de bronzen medaille in de Duitse wedstrijd ‘Schönsten Bücher aus aller Welt’.

Lees meer
07 apr 2016
07 apr 2016
nieuws Edison voor Arnhemmer

Joost Jellema produceerde en componeerde in zijn studio in Arnhem het album van Kenny B dat het nummer ‘Parijs’ bevat. Afgelopen week won hij een Edison, de oudste muziekprijs van Nederland.

Lees meer