Nieuws

16 dec 2016
nieuws

Park Sonsbeek het mooiste plekje van Arnhem

Park Sonsbeek heeft de Petprijs voor de beste openbare ruimte van Arnhem gewonnen.

Lees meer
08 dec 2016
nieuws Feestelijk tafelen met Pollmann en Weltevree in Dudok

Tijdens de Lichtjesavond op zaterdag 10 december in de 7straatjes kookt Dudok Arnhem voor de deur bij Pollmann sinds 1890 op een XL outdoor-oven van productlabel Weltevree. Hetzelfde gebeurt op zondag 18 december, tijdens de Grootste Kerstmarkt van het Oosten. Ook presenteren Dudok Arnhem en Pollmann sinds 1890 tot 8 januari 2017 de Mesh-collectie van serviesmerk Rosenthal in Dudok.

Lees meer
01 dec 2016
nieuws Arnhem krijgt een eigen cadeaukaart

CCV, Platform Binnenstad Arnhem (PBA) en de gemeente Arnhem hebben een cadeaukaart voor Arnhem ontwikkeld: 'Dit is PAS Arnhem’. Onder toeziend oog van wethouder Ron König vond op 30 november bij servieswinkel Pollmann de eerste officiële transactie met de cadeaukaart plaats.

Lees meer
01 dec 2016
nieuws Opening Theater a/d Rijn en uitreiking Cultuurprijs

Provincie Gelderland en gemeente Arnhem slaan de handen ineen voor de opening van het geheel gerenoveerde en vernieuwde Theater a/d Rijn op 9 december. Ook wordt deze dag de Arnhemse Cultuurprijs 2016 uitgereikt door wethouder Gerrie Elfrink aan degene die Arnhem als cultuurstad het beste op de kaart heeft gezet.

Lees meer
01 dec 2016
nieuws

ArtEZ winnaars

ArtEZ hogeschool voor de kunsten kent vele getalenteerde mensen. Onlangs zijn meerdere afstudeerders van ArtEZ in de prijzen gevallen.

Lees meer