15 dec 2016
nieuws

Nieuwe fietstocht langs kunstwerken op De Hoge Veluwe

Genieten van de prachtige natuur en kunstwerken bekijken. Dat kan op 7 januari, want dan start een nieuwe fietstocht in Het Nationale Park De Hoge Veluwe waarbij je langs verschillende kunstwerken in het natuurpark fietst.

Genieten van de prachtige natuur en kunstwerken bekijken. Dat kan op 7 januari, want dan start een nieuwe fietstocht in Het Nationale Park De Hoge Veluwe waarbij je langs verschillende kunstwerken in het natuurpark fietst. Bij de kunstwerken wordt dieper ingegaan op de verschillende kunstenaars, de tijdsperioden en uiteraard de beelden zelf. De kunstwerken in het park zijn de exponenten van verschillende tijdsperioden en tonen een prachtig beeld van de ontwikkelingen tijdens deze perioden. Denk voorbeeld aan het Stenen Hert van Johannes Anton Raedecker, de President Steijnbank van Henry van de Velde en kunstwerken van Rückriem.

De twee uur durende fietstocht is elke eerste zaterdag van de maand en start bij het Bezoekerscentrum. Elke fietstocht zal langs ongeveer tien beelden gaan.

Praktische informatie
Tijdstip: van 13.30 tot 15.30 uur
Prijs: volwassene €4,00 en kind (6-12 jaar) €2,00. Als je beschermer bent van het park is de fietstocht gratis. De prijzen zijn exclusief entree voor het park.
Reserveren: is verplicht, dus boek hier je tickets.

Afbeelding: Het Nationale Park De Hoge Veluwe

MOGELIJK OOK INTERESSANT
nieuws Park Sonsbeek het mooiste plekje van Arnhem Lees meer
nieuws Beleef de winter in het Openluchtmuseum Lees meer
nieuws Feestelijk tafelen met Pollmann en Weltevree in Dudok Lees meer
Vond je dit een leuk artikel?
Delen

Reacties (0)

+ Plaats een reactie