08 dec 2016
nieuws

Feestelijk tafelen met Pollmann en Weltevree in Dudok

Tijdens de Lichtjesavond op zaterdag 10 december in de 7straatjes kookt Dudok Arnhem voor de deur bij Pollmann sinds 1890 op een XL outdoor-oven van productlabel Weltevree. Hetzelfde gebeurt op zondag 18 december, tijdens de Grootste Kerstmarkt van het Oosten. Ook presenteren Dudok Arnhem en Pollmann sinds 1890 tot 8 januari 2017 de Mesh-collectie van serviesmerk Rosenthal in Dudok.

Tijdens de Lichtjesavond op zaterdag 10 december in de 7straatjes kookt Dudok Arnhem voor de deur bij Pollmann sinds 1890 op een XL outdoor-oven van productlabel Weltevree. Hetzelfde gebeurt op zondag 18 december, tijdens de Grootste Kerstmarkt van het Oosten.

Ook presenteren Dudok Arnhem en Pollmann sinds 1890 tot 8 januari 2017 de Mesh-collectie van serviesmerk Rosenthal in Dudok. In deze tijd van samenkomen en feestelijk tafelen serveren de koks van Dudok een aantal specials op een feestelijk gedekte ‘Forestry Table’ van Weltevree. De robuuste tafel is gemaakt van Nederlands hout en is ontworpen door ArtEZ-alumnus Floris Schoonderbeek. De ‘Wedge Lamp’, die op de tafel staat, is ontworpen door de eveneens in Arnhem opgeleide ontwerper Sjoerd Vroonland.

De producten van Rosenthal Mesh en Weltevree zijn verkrijgbaar bij Pollmann sinds 1890 en Arnhem Coming Soon, misschien wel de eerste echte conceptstore van Nederland. De tafel met aankleding van Pollmann sinds 1890 en Weltevree is telefonisch bij Dudok te reserveren.

Afbeelding: Masha Bakker

MOGELIJK OOK INTERESSANT
nieuws Park Sonsbeek het mooiste plekje van Arnhem Lees meer
nieuws Nieuwe fietstocht langs kunstwerken op De Hoge Veluwe Lees meer
nieuws Beleef de winter in het Openluchtmuseum Lees meer
Vond je dit een leuk artikel?
Delen

Reacties (0)

+ Plaats een reactie