13 dec 2016
nieuws

Beleef de winter in het Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum heeft haar deuren geopend voor veel winters vertier. Tot en met 15 januari zijn er in het museum tal van winterse activiteiten.

Het Nederlands Openluchtmuseum heeft haar deuren geopend voor veel winters vertier. Tot en met 15 januari zijn er in het museum tal van winterse activiteiten.

Met de grootste buitenschaatsbaan van Arnhem van 800 m² en een indrukwekkende sleebaan vervelen de bezoekers zich geen seconde. Loop de verlichte route door het sfeervolle museumpark en maak kennis met het dagelijkse leven in de winters van vroeger. Over werk en eten, overvloed en schaarste, kou en kleding, vervoer en vrije tijd.

Bezoekers kunnen zich vermaken op de wintermarkt op het Zaanse Plein: rondjes in de draaimolen tot je niet meer kunt of raad vragen bij de kruidenvrouw voor een goed middel tegen winterse kwalen. Of stap je in de historisch tram op weg naar het kindererf? Je kunt er (zoete) broodjes bakken en meedoen met oudhollandse spelletjes. Het Zeeuwse kerkje is ieder weekend en in de vakantie gevuld met sfeervolle muziek en zang.

Het winterseizoen loopt tot en met 15 januari 2017. De actuele openingstijden, het overzicht van de winterse activiteiten en de entreeprijzen zijn te vinden op www.openluchtmuseum.nl.

Afbeelding: Nederlands Openluchtmuseum

MOGELIJK OOK INTERESSANT
nieuws Park Sonsbeek het mooiste plekje van Arnhem Lees meer
nieuws Nieuwe fietstocht langs kunstwerken op De Hoge Veluwe Lees meer
nieuws Feestelijk tafelen met Pollmann en Weltevree in Dudok Lees meer
Vond je dit een leuk artikel?
Delen

Reacties (0)

+ Plaats een reactie