Ondernemen

Papendal doet mee!


Papendal vormt al jaren een belangrijke meerwaarde voor Arnhem. Het sportcentrum met viersterrenhotel en congrescentrum aan de rand van de stad past goed bij Made in [Arnhem], de citymarketingcampagne waarmee Arnhem zich positioneert. De groene ligging van Papendal zorgt voor een prettige omgeving voor topsporters, werknemers en bezoekers om activiteiten en ontspanning te combineren. Papendal zet creativiteit en kennis in om topsport te faciliteren en talent zo goed mogelijk te benutten. Er worden innovatieve middelen gebruikt op het gebied van techniek, voeding en trainingsmethoden. Papendal werkt nauw samen met lokale ondernemers en kennisinstellingen uit de regio en veel van de werknemers, trainers, coaches en sporters wonen in Arnhem. Papendal draagt graag bij aan de doelstellingen van Made in [Arnhem] en helpt Arnhem groen, creatief én ondernemend op de kaart te zetten.

Papendal1

Over Papendal
Sportcentrum Papendal biedt ruimte aan de Nederlandse topsport. Dagelijks trainen er 350 topsporters. Een deel van de sporters verblijft ook op Papendal. Papendal is een Centrum voor Topsport en Onderwijs waar topsporters een speciaal studierooster volgen dat aansluit op hun topsportprogramma. Ook worden er jaarlijks grote sportevenementen georganiseerd die kenmerkend zijn voor Arnhem.

Papendal beschikt over een hotel met congrescentrum, dat voor zakelijke doeleinden gebruikt kan worden. Het complete aanbod van Papendal zorgt ervoor dat Nederland wordt geïnspireerd door de energie die topsport teweeg brengt.