Ondernemen

Ondernemers Kontakt Arnhem doet mee!


Ondernemers Kontakt Arnhem draagt bij aan de ontwikkeling van groen en creatief ondernemerschap in de stad en is daarom een belangrijke meerwaarde voor Arnhemse bedrijven. OKA is sterk voorstander van ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde wijze en denkt met haar leden mee over nieuwe manieren van ondernemerschap. Daarnaast is OKA betrokken bij creatieve ondernemers uit de stad met bijvoorbeeld leden als ArtEZ en Uit in Arnhem

OKA onderneemt verschillende acties om Arnhem en Arnhemse bedrijven op de kaart te zetten. Zo speelt OKA een actieve rol in regionale en sociale media en werkt de vereniging mee aan grote evenementen in Arnhem zoals de Giro d’Italia, de Verkiezing van de Arnhemse ondernemer en de Bedrijvenbeurs Ondernemer LIVE. 

 

OKA beeld

Afbeelding: Frank Thooft 

Over OKA
OKA is met 350 leden de grootste ondernemersvereniging van Arnhem en viert in 2016 haar veertigjarige bestaan. OKA is vaste gesprekspartner van het College van B&W van Arnhem en de Arnhemse raad denkt mee over onderwerpen als ruimtelijke ordening, onderwijs en arbeidsmarkt, infrastructuur en energie- en milieutechniek.