Ondernemen

Arnhem Ambassadeurs doet mee!


Arnhem Ambassadeurs ondersteunt evenementen die laten zien dat Arnhem groen en creatief is en daarnaast een karakteristiek zakelijk klimaat heeft. Dat doet Arnhem Ambassadeurs met kennis, als ervaren sparringpartner, maar ook met geld, om een steun in de rug te zijn voor wat anders niet of moeilijk van de grond komt. Tot slot ondersteunt Arnhem Ambassadeurs met hun netwerk en het genereren van publiciteit voor lokale initiatieven.

 

Arnhem Ambassadeurs1

Over Arnhem Ambassadeurs
In 2006 is de stichting Arnhem Ambassadeurs opgericht om initiatieven te ontplooien en evenementen op te zetten waarmee de stad gepromoot kan worden. De ambassadeurs van de stichting wonen of werken in het Arnhemse en dragen de stad een bijzonder warm hart toe. Daarom dragen zij bij aan een fonds waaruit de projecten mede gefinancierd worden.

De stichting ondersteunt ieder jaar een aantal evenementen dat mensen laat ervaren wat Arnhem allemaal te bieden heeft. In 2015 deden ze dat bijvoorbeeld bij projecten als Ruimtekoers, World Streetpaintingfestival, Bridge to Liberation Experience en Innovatie Arnhem.