Open menu
Winter Arnhem 2017

Winter Arnhem is begonnen, dit mag je niet missen

Nog even en dan is het Kerst! Dit betekent er veel te doen is in de binnenstad van Arnhem. Met Winter Arnhem beleef je Kerst op z’n best. Wij zetten de highlights tijdens de winter in de Gelderse hoofdstad op een rijtje.

TOP2000 Popkoren Contest

Met de TOP2000 band door de winkelstraten en de landelijke TOP2000 Popkoren Contest swingt de binnenstad de pan uit op zaterdag 16 december. Toegang voor de Popkoren Contest is helemaal gratis. Ben jij een echte muziekliefhebber? Bekijk dan het hele programma van Arnhem TOP2000.

Grootste Kerstmarkt van het Oosten

Grootste Kerstmarkt van het Oosten 2017

De Grootste Kerstmarkt van het Oosten beleef je in Arnhem op zondag 17 december. Met meer dan 200 kraampjes verspreid door de stad en de sfeervolle pleinen is er genoeg kerstsfeer voor iedereen. De hele binnenstad is versierd met kerstlichtjes, op iedere hoek van de straat klinkt muziek en voor de echte schaatsliefhebbers is er een ijsbaan. Een levende kerststal maakt het kerstgevoel helemaal af.

Kerst op het Gele Rijders Plein

Vanaf 17 t/m 27 december gaat dagelijks om 17:00 uur de 23 meter hoge kerstboom op het Gele Rijders Plein aan. Ben je tussen 17:00 en 18:00 uur op het Gele Rijders Plein? Geniet onder het genot van muziek van een gratis glaasje glühwein, warme chocolademelk, kopje soep of een oliebol!

Jansplaats schaatsplaats

Heb jij de ijzers er deze winter al onder gehad? Op de Jansplaats schaatsplaats, midden in het centrum van Arnhem, laat je je kunsten zien. Natuurlijk mag je ook veilig langs de kant genieten van de ijspret met een warme versnapering. De schaatsbaan staat er nog tot 8 januari volgend jaar.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×