Open menu
Arnhem Samen

Vier Arnhem Samen: dit is het programma

met karaoke, kerstmuziek en gratis hapjes Tags: Winter Arnhem

Ben je ook zo nieuwsgierig hoe de Kubus op het Gele Rijders Plein er van binnen uitziet? Kom dan naar Arnhem Samen en neem een kijkje. Nog tot en met woensdag 26 december is iedereen van harte welkom om Arnhem Samen te vieren in de Kubus. Een gratis event met elke dag live muziek, oliebollen en warme choco, mooi beelden en betrokken Arnhemmers. Lees hier wat er allemaal te doen is!

Het programma van Arnhem Samen

Tijdens de koude winterdagen brengt Arnhem Samen warmte en gezelligheid naar het Gele Rijders Plein. Iedereen is welkom om hier te genieten gratis van eten, drankjes en live kerstmuziek.  

17 t/m 22 december - Bekende Arnhemmers, live muziek en gratis winterse hapjes

Iedere avond om 17.00 uur opent een bekende of betrokken Arnhemmer het feest. En wat is een feest zonder muziek?! Daarom brengen lokale muzikanten iedere avond het echte kerstgevoel naar het Plein met live muziek. Geniet iedere avond gratis van een winterse hap met verse oliebollen, glühwein en soep.

Op vrijdag 21 december luister je live naar Marloes Borgman (bekend van de Etta James experience) en Joey Pasanea (bekend van JD Blackbird). Voorproefje?


Wil je dansen, trek dan je mooiste paar schoenen uit de kast en swing mee met de TOP2000 op zaterdag 22 en zondag 23 december! 

23 december - Kerst karaoke, textielworkshop & verkleedfeest

All eeeeeei want foooooooooor Christmaaaaaas is youhoehoehoehoe!! Niets lekkerder dan meeblèren op foute kersthits tijdens de Kerst karaoke op het Gele Rijders Plein! De kleinsten onder ons hullen zich deze dag in de mooiste kerst outfits tijdens het verkleedfeest en modeshow van Collectie Arnhem. Speciaal voor de liefhebbers organiseert Collectie Arnhem een textielworkshop in de Gele Kubus.

24 december - Open Air Kerstdiner

De PopUpKerk Arnhem organiseert net als vorig jaar een Open Air Kerstdiner. Zo hoeft niemand alleen te zijn op kerstavond! Iedereen mag aanschuiven en inschrijven is niet nodig.

Arnhem Samen

25 & 26 december - De Arnhemse terugblik 2018

Ook op de eerste en tweede kerstdag hoeft niemand zich te vervelen. Op de grote Gele Kubus blikken we met videobeelden terug op een jaar vol mooie momenten.

Arnhem Samen

Arnhem Samen is voor iedereen toegankelijk. Schuif aan voor gezelligheid en hou de Facebook pagina van Made in Arnhem in de gaten voor meer updates over Arnhem Samen!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×