Open menu
Uit eten met Kerst: tips van blogger Soner Says

Uit eten met Kerst: tips van blogger Soner Says

Soner Says is een Arnhemse blogger en schrijft onder andere over hotspots. Wij vroegen hem tips voor een etentje met de Kerst.

Raen Lee

Bij Raen Lee voel je je gelijk thuis. Deze fusion hotspot is knus ingericht. De samenstelling in combinatie met de persoonlijke aandacht die je hier krijgt is precies wat je nodig hebt met de Kerst. Bij Raen Lee spreek je van een fusion met het beste van de twee werelden die hier samenkomen. Dit restaurant combineert de Westerse keuken met een Aziatisch tintje. De locatie in de stad is bovendien ideaal voor een afzakkertje als de buikjes vol zitten.


Op de 2e Kerstdag zijn er nog maar een paar plekjes vrij, dus als je wil genieten van het kerstmenu moet je niet te lang wachten met reserveren. Met Kerstavond zijn er nog wat plekken vrij om te genieten van de gebruikelijke menukaart. Op de 1e Kerstdag is Raen Lee gesloten.

Raen Lee Arnhem

ZafVino

Eenmaal binnen bij ZafVino wil je niet snel meer naar buiten. Je waant je in dit restaurant op vakantie in Italiƫ. Met het warme gevoel van Florence smul je hier van verrukkelijk eten. Eigenlijk is alles hier aantrekkelijk. De sfeer is goed, de inrichting is leuk en het personeel is top. Bovendien hoef je ook niet snel meer de deur uit, want je kunt hier lekker blijven naborrelen! Een gevulde avond met Kerst bij ZafVino dus.


Dit restaurant is open met Kerstavond en op de 1e en 2e Kerstdag. Voor alle dagen zijn nog een aantal plekjes te reserveren. Benieuwd wat je hier kunt eten met Kerst, check het menu!

Zafvino Arnhem KErst

Stadsvilla Sonsbeek

In de prachtige Stadsvilla Sonsbeek geniet je van goed eten. Je proeft de liefde van de kok in de gerechten die worden geserveerd door de goede bediening van de witte villa. Heb je een vraag over de menukaart, het eten dat voor je neus staat of je drankje? Het personeel heeft veel kennis en vertelt je er alles over. Niet alleen de maandelijks wisselende menukaart is goed, ook de locatie is sfeervol. Absoluut een aanrader voor een romantisch diner in de kerstvakantie. Helaas zitten ze 2e Kerstdag al helemaal volgeboekt en is de villa met Kerstavond en op de 1e kerstdag gesloten, maar voor en na de Kerst is het hier heerlijk vertoeven.

Stadsvilla Sonsbeek
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×