Open menu
Loesje billboard Arnhem

Loesje is terug in de stad: heb jij haar al gespot?

Tags:

Arnhem kleurt Loesje! Sinds maart hangen er overal in de stad posters met hartverwarmende spreuken. Heb jij ze al gespot?

Hartverwarmende spreuken versieren de stad

In deze bizarre tijden toveren Arnhem en Loesje een glimlach op het gezicht van alle Arnhemmers. Vanaf 6 mei hangen er door heel Arnhem nieuwe spreuken van Loesje. De hartverwarmende spreuken spot je tot 1 juni in de stad. Welke is jouw favoriet? 


Wist je dat... je de mogelijkheid hebt een eigen Loesje spreuk in te sturen?


Loesje vogeltjes

            

De tijdgeest is veranderd, we doen het nu weer samen

“Arnhemmers zijn creatief. Dit wisten we natuurlijk al, maar deze bizarre tijden bevestigen dit alleen maar meer. We merken dat mensen het fijn vinden om hun ei kwijt te kunnen”, zegt Marian van Hooij van Marketing Arnhem. ”Samen met Loesje en alle Arnhemmers versieren we Arnhem, om juist in deze tijd elkaar een hart onder de riem te steken. Inwoners hebben de mogelijkheid een eigen spreuk naar Loesje in te sturen. In de eerste ronde heeft Loesje zo'n tachtig spreuken ontvangen.”


Wist je dat… Loesje bekend is in meer dan 30 landen?


Loesje billboard met bus

          

Wist je dat… Loesje al 37 jaar de wereld een beetje beter en mooier maakt?

        

Welke poster hang jij voor je raam?

Op de site van Loesje download je je eigen poster. Print de poster en versier je raam thuis, in het ziekenhuis, in de supermarkt of op je school met een hartverwarmende spreuk. Deel je een foto van jouw poster met ons? Deel je foto op Facebook of Instagram met #arnhemomarmtloesje of stuur je foto naar citymarketing@madeinarnhem.nl.

 

Bekijk hier meer mooie initiatieven die tijdens de coronacrisis ontstaan. 

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×