Open menu
Inspiratie voor een citytrip in Arnhem met Kerst

Inspiratie voor een citytrip in Arnhem met Kerst

Tijdens Winter Arnhem is er natuurlijk genoeg te doen in Arnhem. Maar dat is niet alles, we hebben de leukste tips voor een weekendje weg tijdens de Kerst op een rijtje gezet!

Waai uit op de Veluwe

Waai uit op de Veluwe

Tijdens de koude winterdagen zitten we met z’n allen veel binnen. Lekker warm bij de kachel natuurlijk, maar een frisse neus halen en daarna aan de warme chocolademelk is nog veel lekkerder! Trek de wandelschoenen aan en waai met het gezin uit op de prachtige Veluwe.

Schitter met het Introdans-Kerstgala

Het Introdans-Kerstgala is al jaren een begrip. Deze Kerst staan twee energieke en opzwepende balletten centraal: het monumentale Memory of a Shape van Regina van Berkel en het wervelende en aanstekelijke Cirkus primitif balet van Staša Zurovac.


Introdans-Kerstgala bewonder je in Arnhem van 26 t/m 28 december in Stadstheater Arnhem. Wil je dit niet missen? Wacht dan niet te lang met het kopen van een kaartje, want ze zijn al bijna uitverkocht! Natuurlijk ook leuk om te geven als kerstcadeau ;)

Bewonder en geniet in Collectie de Groen

Collectie de Groen wordt steeds meer een begrip in de Arnhemse binnenstad. Met een cafe, een restaurant, versgebakken pizza-evenementen, exposities, tentoonstellingen en artistieke rondleidingen vliegt de creativiteit je om de oren in dit authentieke gebouw. Eerder plaatsten wij een interessant interview met kunstenaar en barman Arash Fakhim. Hij deelde zijn inspirerende verhaal over zijn ambities in Collectie de Groen.

Collectie de Groen is gesloten tijdens de kerstvakantie, maar voor en na de feestdagen is er van alles te beleven. Op 15 december is de opening van de kunstshow Within Reach van Sjoerd Knibbeler. Genieten van de laatste outdoor pizzadag doe je op 22 december (om je vingers bij af te likken!). Benieuwd naar de exposities voor en na de kerst? In de agenda van Collectie de Groen vind je alle informatie die je nodig hebt.

Inspireer met Windowshopper

Inspireer met Windowshopper Arnhem

Leegstaande winkelpanden vullen met kunst. Klinkt als een goed idee! Windowshopper is een samenwerking van museum Arnhem en MAISON the Faux. Dit initiatief vult het Arnhemse straatbeeld met unieke mode- en kunstcollecties. Creaties van bekende modenamen als Jan Taminiau, Bas Kosters en Mattijs van Bergen sieren de winkelruiten met hoogstaande mode- en design tentoonstellingen. Internationale, landelijke en lokale ontwerpers en kunstenaars inspireren de Arnhemse binnenstad. Zeker een kijkje door de ramen waard dus!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×