Open menu

Hotspots: de 5 leukste terrassen in Arnhem deze zomer

Tags: Winkelen

Het vakantiegevoel in Arnhem, dat krijg je door deze zomer neer te strijken op een heerlijk terras. En heerlijke terrassen, die heeft Arnhem genoeg!

Let Us Stay For A Day heeft een selectie gemaakt van de 10 leukste terrassen in Arnhem deze zomer. Wij kiezen de echte hotspots voor je uit. Zien we jou hier binnenkort ergens zitten?

Rose's Beach

Rose's Beach Arnhem

Voor het echte vakantiegevoel moet je als het zonnetje schijnt naar Rose’s Beach, stadstrand en beachclub van RosesLounge. Hier kun je al zittend in een strandstoel lekker met de voetjes in het zand genieten van een heerlijke cocktail én uitzicht over de Rijn. De ideale plek om deze zomer door te brengen als je niet op vakantie gaat!

Stadsvilla Sonsbeek

Voor het terras met het mooiste uitzicht moet je naar Sonsbeek Park. Op een van de mooiste plekjes van Arnhem, bovenop een heuvel, ligt Stadsvilla Sonsbeek. Na een zomerse wandeling door het park, is dit terras de perfecte plek om bij te komen onder het genot van een hapje en een drankje. Vanaf het terras heb je hier een fantastisch uitzicht over Arnhem en een park vol met mensen. Dus er valt hier genoeg te zien.


Bar Florian

Na een lange dag shoppen even bijkomen op een fijn terras? Het terras van Bar Florian, midden in de binnenstad van Arnhem, is dan zeker een aanrader. Als je hier eenmaal een plekje hebt bemachtigd, is het goed toeven en wil je er eigenlijk niet meer weg.

Stan&Co Arnhem

Stan & Co Arnhem

Op het Willemsplein, midden in het centrum van Arnhem ligt het hippe terras van Stan&Co. Voor gezelligheid en veel zon is dit het terras waar je een plekje moet bemachtigen. Hier kun je de hele dag lekker borrelen en genieten van het zonnetje.

CASPAR

In de wijk Klarendal, in het modekwartier, ligt het fijne terras van CASPAR. Ben je een echte bierliefhebber? CASPAR is prijswinnaar van meerdere biertapwedstrijden, dus een perfect getapt biertje is wat je hier kunt verwachten!

CASPAR Arnhem

Heb je alle vijf de terrassen al uitgeprobeerd? Op het lijstje van Let Us Stay For A Day staan er nog vijf die zeker het proberen waard zijn!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×