Open menu
Het leven aan de Rijn is fijn

Het leven aan de Rijn is fijn

Tags:

Leven aan de Rijn is fijn. De rivier deelt Arnhem netjes in tweeën, dat betekent twee keer zoveel plezier. Twee oevers die je kan benutten, met twee imposante bruggen die beide delen van de stad met elkaar verbinden. Waarom is het zo fijn leven aan die Rijn?

Rust langs de Rijn

Heb je behoefte aan helemaal niks? Lekker even uitwaaien en je hoofd leegmaken? Op een bankje langs de rivier laat je de stad achter en droom je weg bij het deinen van de Rijn. Zoek een rustig plekje aan de zuidkant, op één van de vele kleine strandjes. Lekker pootjebaden en de vingers in het zand. Zoals Thijs Bisschops doet. 

Het uiterwaardenpark langs de Rijn biedt met zijn fiets- en wandelpaden, een struinvlakte, trekpontje en vissteigers genoeg vertier. Dus gooi je hengel uit of trek je wandelschoenen aan en ga erop uit. Wel uitkijken, voor je het weet struikel je over de overblijfselen van een Romeins fort.

Het leven aan de Rijn is fijn

Gezelligheid aan de Rijnkade

Heb je genoeg van de rust en ben je in voor gezelligheid? Voor gezellige terrasjes, restaurants en evenementen is de Rijnkade de plek waar je moet zijn. Indrukwekkende voorstelling gezien bij Huis Oostpool? Sla af naar rechts en waai even uit langs de rivier. Onder het genot van een hapje en een drankje, geniet je hier van de ondergaande zon met uitzicht op de Rijn. Aan de overkant vinden regelmatig festivals plaats, zoals de Luie Hond en Free Your Mind.


Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×