Open menu
Milou Hendriks

De hotspots van Milou Hendriks in Arnhem

Milou Hendriks (22 jaar) studeert pedagogiek in Nijmegen. Sinds een jaar is ze daarnaast vaak op pad met camera. Samen met vriendinnen of met haar vriend schiet ze plaatjes voor haar Instagramaccount. Met succes, inmiddels genieten dagelijks ruim 10.000 volgers mee met de allerbeste flat whites, cheesecakes en een dosis fashion.

1. Wijken: Paris vibes in Arnhem

Ik kom heel graag in het Spijkerkwartier. Meestal ga ik met de trein naar Arnhem. Dat is vanuit Nijmegen prima te doen. Je moet dan wel iets verder lopen voor het Spijkerkwartier, maar ik vind het zo’n sfeervolle wijk. Je hebt er straten met allemaal witte huizen, er heerst een beetje een Parijs-achtige vibe. Klassiek, maar wel op een strakke manier. 

Het is het perfecte decor voor een mooi plaatje. Ik maak veel foto’s met een stadse vibe, dus het Spijkerkwartier is daarvoor perfect. Ik vind Sonsbeek ook heel mooi, maar gebruik weinig groen, dus daar maak ik meestal geen foto’s.  

Milou Hendriks

2. Cafés en eettentjes: net buiten de stad

Qua horeca zoek ik graag de onbekende plekjes op. Die zitten vaak aan de rand van de stad of net daarbuiten. Daar hebben ze meestal meer tijd voor een praatje. De bediening heeft er echt persoonlijke aandacht voor je. Je wordt echt een beetje in de watten gelegd, dat vind ik belangrijk als je buiten de deur iets eet of drinkt.

Ik heb stage gelopen in Arnhem, vlakbij Sugar Hill. Dat is precies zo’n plek. Het is wat verder weg van de stad, maar je kunt bijvoorbeeld ook met de trein naar Velperpoort. Vanaf daar is het nog een dikke tien minuten lopen. Of loop via het centrum door het Modekwartier: een leuke wijk met kleine winkeltjes en boetiekjes.

Soundtrek in het Spijkerkwartier vind ik ook leuk. Als je daarheen gaat: neem de cheesecake! Echt heel goed! Ga je ‘s avonds een drankje drinken? Dan is Stella by Starlight bij Centraal Station ook super leuk. Daar hebben ze op woensdag live muziek, terwijl je met een lekker drankje geniet van de gemoedelijke sfeer, echt een huiskamergevoel. 3. Winkels: hier scoor je je nieuwe teddy

Mijn favoriete winkels zitten dan wel weer in het centrum. Ik ga het liefst naar Bershka, Monki, Loft, Guts & Gusto en Coef. In Nijmegen hebben we helaas geen Bershka en Monki, dus in Arnhem moet ik altijd even kijken wat ze hebben.

Mijn laatste aankoop? Dat was een teddy jas bij de Bershka. Heel cheap en chill. Coef is echt een tip als je gaat winkelen voor je vriend. En Loft: daar koop ik weleens sieraden, maar ik vind het ook zo’n winkel om lekker doorheen te lopen en te kijken. En dan dromen over de tijd dat ik het kan betalen, haha!

Dit zijn de hotspots van Milou, wat zijn jouw favoriete plekjes in de stad? Lees de blog van Daniëlle en krijg nog meer tips!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×