Open menu
Loesje vogeltjes

Coronacrisis: deze mooie initiatieven zijn er in Arnhem in mei

SAMEN ZORGEN WE VOOR ELKAAR IN ARNHEM Tags:

Het zijn rare tijden. Gelukkig heeft de intelligente lockdown zijn vruchten afgeworpen en worden de maatregelen de aankomende tijd steeds meer versoepeld. Intussen blijven er mooie initiatieven ontstaan. Door deze initiatieven te delen, willen we de stad lichtpuntjes geven waar het kan! Weet je nog een initiatief die hier niet tussen staat? Laat het ons weten!

INITIATIEVEN TIJDENS DE CORONACRISIS IN ARNHEM

Het is mooi om te zien hoeveel sociale en creatieve initiatieven er ontstaan. Van bijzondere filmpjes tot nieuwe manieren van ondernemen. Mist er volgens jou nog een initiatief? Laat het ons weten.

        

DIT ZIJN DE NIEUWSTE INITIATIEVEN UIT ARNHEM IN MEI

LOESJE & MADE IN ARNHEM STEKEN ARNHEMMERS EEN HART ONDER DE RIEM

Het zijn zware tijden voor iedereen. Om iedereen in en buiten Arnhem een hart onder de riem te steken, kleden Loesje en Stichting Marketing Arnhem de stad aan. Met borden en posters én via social media. 

U kunt ook helpen! Steek uw buren en voorbijgangers een hart onder de riem door de posters van onze eigen Loesje uit te printen en ze voor uw raam te plakken, in het ziekenhuis of in de supermarkt. Download ze hier: Loesjeposters. Of stuur je moeder, opa, beste vriendin, en de barman van je favoriete koffietentje een opbeurende boodschap via social media.

       

OPROEP: STUUR EEN INITIATIEF IN

Weet je een mooi initiatief dat extra aandacht verdient? Of ken je mensen die je in het zonnetje wil zetten door hun bijzondere bijdrage? Stuur dit verhaal dan naar ons toe. Mail het initiatief naar citymarketing@madeinarnhem.nl en dan doen wij ons best om er extra aandacht aan te geven!


We wensen je sterkte, kracht en wijsheid. Houd letterlijk afstand, maar zorg voor elkaar! 

Wil je op de hoogte blijven van de initiatieven? Volg dan onze Facebookpagina.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×