Open menu
Initiatieven coronacrisis Arnhem

Coronacrisis: deze mooie initiatieven zijn er in Arnhem in april

LOESJE & MADE IN ARNHEM STEKEN ARNHEMMERS EEN HART ONDER DE RIEM Tags:

Onze samenleving gaat meer en meer op slot. Normaal gesproken zouden we rond deze tijd massaal op de terrassen zitten en festivals afstruinen. Dat is nu anders. Veel evenementen zijn al afgelast en er zullen er naar verwachting nog meer volgen. Maar we willen de stad lichtpuntjes geven waar het kan! Er zijn al mooie initiatieven gestart en die willen we graag met je delen. Weet je nog een initiatief die hier niet tussen staat? Laat het ons weten!

INITIATIEVEN TIJDENS DE CORONACRISIS IN ARNHEM

Het is mooi om te zien hoeveel sociale initiatieven er ontstaan. Horecaondernemers die hun verse voorraad doneren aan de Voedselbank, bedrijven die hun wagenpark ter beschikking stellen aan de zorg en een hotel dat zich aanbiedt als noodhospitaal zijn hier voorbeelden van. Mist er volgens jou nog een initiatief? Laat het ons weten.

        

DIT ZIJN DE NIEUWSTE INITIATIEVEN UIT ARNHEM IN APRIL

INITIATIEVEN UIT ARNHEM IN APRIL

LOESJE & MADE IN ARNHEM STEKEN ARNHEMMERS EEN HART ONDER DE RIEM

Het zijn zware tijden voor iedereen. Om iedereen in en buiten Arnhem een hart onder de riem te steken, kleden Loesje en Stichting Made in Arnhem de stad aan. Met borden en posters én via social media. 

U kunt ook helpen! Steek uw buren en voorbijgangers een hart onder de riem door de posters van onze eigen Loesje uit te printen en ze voor uw raam te plakken, in het ziekenhuis of in de supermarkt. Download ze hier: Loesjeposters. Of stuur je moeder, opa, beste vriendin, en de barman van je favoriete koffietentje een opbeurende boodschap via social media.

       

OPROEP: STUUR EEN INITIATIEF IN

Weet je een mooi initiatief dat extra aandacht verdient? Of ken je mensen die je in het zonnetje wil zetten door hun bijzondere bijdrage? Stuur dit verhaal dan naar ons toe. Mail het initiatief naar citymarketing@madeinarnhem.nl en dan doen wij ons best om er extra aandacht aan te geven!


We wensen je sterkte, kracht en wijsheid. Houd letterlijk afstand, maar zorg voor elkaar! 

Wil je op de hoogte blijven van de initiatieven? Volg dan onze Facebookpagina.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×