Open menu

Citydressing-project REFLAGS is compleet

Tags: REFLAGS

We zien Arnhem deze zomer door een gekleurde bril! Met Arnhem Centraal als kleurrijk paradepaardje van het citydressing-project REFLAGS hangt er een feestelijke sfeer in de stad.

Ook lokale ondernemingen als Boekhandel Hijman Ongerijmd en Dudok Arnhem zijn versierd met de gerecyclede banieren. Naast de ondernemers zijn lokale ontwerpers aan de slag gegaan met eigen REFLAGS creaties. Bekijk hier deel 3 van de mini-docu!


Bekijk hier deel 1  en deel 2

REFLAGS it yourself

Niet alleen ontwerpers als Heleen van der Meer kunnen aan de slag met de vlaggen. In het F&D pand op het Johnny van Doornplein (hoofdlocatie Fashion Design Festival Arnhem) mag iedereen gratis een vlag ophalen. Dus laat de creatieve Arnhemmer in je los en REFLAGS it yourself! Sommige mensen hebben een tas ontworpen van de gebruikte vlaggen, anderen hebben een eigen REFLAGS-vlag gemaakt. Een gordijn zoals die van Heleen van der Meer is natuurlijk ook erg leuk voor in je tuin tijdens de zomer!

Reflags it yourself

Modeshow tijdens openingsfeest REFLAGS

Inmiddels is REFLAGS officieel geopend. Ontwerpster Madje Vollaers en wethouder Jan van Dellen spraken op de opening over de duurzaamheid en creativiteit van REFLAGS. Samen met een modeshow was het een kleurrijk openingsfeest op Arnhem Centraal.

REFLAGS modeshow Arnhem Centraal
Gemeentehuis Arnhem met REFLAGS
REFLAGS in de Arnhemse binnenstad
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×