Open menu
Niels Leferink

5 x dansen met de tips van Niels

(Programmeur Luxor Live) Tags: Winter Arnhem

December een feestmaand? Voor Niels Leferink, programmeur bij Luxor Live, geldt dat zeker. Hij weet niet alleen hoe je een feestje geeft, maar deelt ook graag zijn danstips in Arnhem met je. Op Eerste Kerstdag ging hij met zijn vriendengroep jarenlang naar discotheek Index in Duitsland. Dit jaar heeft hij andere plannen: hij blijft in Arnhem. Waar in de stad moet je zijn?

1. Arnhems feestje in de kubus

De programmeur van Luxor Live trapt af met een bijzondere tip. Hint: het is niet bij Luxor Live, maar hij is wel heel benieuwd. Oké, we verklappen het meteen. Op 14 december is er een dubbelconcert van twee Arnhemse bands in De Kubus. John Frost en Potential Criminal treden dan op in het gele gevaarte op het Gele Rijders Plein. 

Niels: “Hoe Arnhems wil je het hebben? Beide bands hebben qua sound en ervaring echt veel te bieden. Ze hebben al op veel vette plekken gestaan. En sowieso ben ik benieuwd: wij hebben beide bands meerdere keren bij Luxor Live gehad, maar hoe doet een concert het in zo’n setting? Ik kan niet wachten om het te zien!” 

2. All I want for Christmas is... clubben

Voor echte house- en technoliefhebbers heeft Niels de dag erna nog een dubbeldikke tip voor je. Op zaterdagavond 15 december zetten Gabriel Ananda en Michel de Hey in Luxor Live de grote zaal op z’n kop.

Niels: “Wil je echt lekker clubben? Dan moet je zeker komen. Met de Duitse deephousegod Gabriel Ananda en de Nederlandse housepionier Michel de Hey halen we twee absolute helden naar Arnhem voor een dubbeldikke clubnacht in Luxor Live. Geloof mij: dat wil je niet missen!”

Gabriel Ananda en Michel de Hey

3. Bouw een vrolijk Kerstfeest met nieuwe muziek van Kraak & Smaak

Heb je zin in nog meer funky vibes? Dan heeft Niels nog wel iets anders voor je: tropical sounds van het Leidse trio Kraak & Smaak op vrijdagavond 21 december. 

Niels: “Het weekend voor Kerst is de ultieme tijd voor een gezellig feestje. Deze keer komt Kraak & Smaak je feestvreugde verhogen met hun liveband. Dat wordt dus echt super dansbaar! Er is trouwens net een nieuwe single uit: ‘I’ll Be Loving You’, met zanger Ivar Vermeulen. Geloof me: die wil je live horen.”

Kraak & Smaak

4. Dans je Kerstdiner eraf bij Stille Nacht

Heb je op Eerste Kerstdag geen groots familiediner op de planning? Of heb je na je feestmaal nog wel zin in een funky feestje? Bouw dan in stilte je eigen magistrale Christmas memories bij Stille Nacht Silent Disco op dinsdagavond 25 december. Vorig jaar draaide Niels er zelf Disco, House en Guilty Pleasures. Dit jaar kan je kiezen kiezen uit R&B, Disco en Guilty Pleasures.

Niels: “Of ik dit jaar weer van de partij ben? Dat is wel een serieus plan ja. Ik luister zelf het liefst naar elektronisch en hiphop, maar zo’n silent disco gaat er ook wel in. Het is heel leuk: je hebt drie kanalen die corresponderen met gekleurde schermen van DJ’s die live verschillende genres draaien. Daardoor krijg je veel interactie met elkaar en met de DJ’s.”

Arnhemse Uitnacht

5. Waag in januari een extra goed dansje

Tot slot heeft Niels nog een bijzondere tip. December staat ook bekend als maand waarin veel mensen iets extra doneren aan een goed doel. 

Niels: “Op 5 januari hebben we een heel bijzondere line-up die belangeloos meewerkt aan Hard4MS. De opbrengsten van die avond vol hardcore en hardstyle gaan volledig naar het MS Fonds. Dat is echt een geweldige productie. Leuk om te doen, maar een kaartje voor Hard4MS is natuurlijk ook heel leuk voor onder de boom!” 

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×