Open menu
KLM urban trail

Ren door deze 6 bijzondere locaties met de KLM Urban Trail Arnhem!

Tags: Event

Op zondag 24 november start de KLM Urban Trail in Arnhem. Een unieke stadsloop waarbij je door 21 te gekke locaties in en rondom de stad rent! Een stuk meer dan vorig jaar, toen waren het er ‘slechts’ 14. Vivian zit in de organisatie en verklapt haar 6 favoriete locaties van dit jaar in deze blog.

            

1. Duik in de historische kelders onder de winkelstraten van Arnhem

Onder de winkelstraten van Arnhem bevinden zich zo’n 36 eeuwenoude kelders. In 2001 zijn de kelders gerestaureerd, met elkaar verbonden en opengesteld voor het publiek. Een unieke ervaring om door deze mysterieuze kelders te mogen (hard)lopen!

        

2. Ren door de bajes!

Ren door de bajes uit 1886 en laat de adrenaline door je lijf gieren! Grijp je kans om deze indrukwekkende koepelgevangenis van binnen te bekijken. 

     

3. Sport challenge! Win een personal training pakket bij You. The Gym

Bij sportschool You. The Gym maak je kans op een personal training pakket door mee te doen aan een challenge! Een ding kunnen we beloven, je sport skills worden hier zwaar op de proef gesteld….

        

4. Kom met je spandoek naar de fanzone in Foodhall Arnhem

Voor het eerst in de KLM Urban Trail geschiedenis is er een fanzone! Het publiek kan hier heerlijk warm onder het genot van een hapje en drankje de lopers aanmoedigen. Dus wil je zelf niet meelopen maar wel met een spandoek langs de kant staan? Dan is de fanzone in Foodhall Arnhem een echte aanrader.

      

5. Ontvang een welverdiend applaus in de juichstraat

Nog meer gejuich! Woonzorgcentrum Drie Gasthuizen in Heijendaal ontvangt alle renners met open armen. De bewoners van de locatie wachten samen met familie en vrienden de deelnemers op in de juichstraat. Echt een feest om doorheen te lopen! 

          

6. Finish in de Eusebiuskerk

De finish is in de meest bekende kerk van Arnhem: de Eusebiuskerk. Best bijzonder, want in de geschiedenis van Urban Trail runs is een kerk nog nooit eerder als locatie opengesteld. Treed binnen en hoor de muziek tegen de wanden van de kerk galmen. Er is namelijk een te gek feest, met DJ! Trek van alle inspanning? Je ontvangt een lunchpakket bij de finish.

        

Leuke extra: bereid je voor met de gratis looptraining van Run2Day

Op 27 oktober geeft Run2Day van 10.00 tot 12.00 uur aan de Rijnkade een gratis looptraining voor deelnemers. Bij inschrijving aan de Urban Trail kan je gelijk aangeven of je wel of niet mee wilt doen. De training focust zich vooral op kracht en traplopen. Vol = vol!

        

Wat is de KLM Urban Trail?

De KLM Urban Trail is een loopfestijn van 5 of 10 km. Je gaat op ontdekkingstocht over trappen, steegjes en door gebouwen in de Arnhemse binnenstad. Geen hardloper? Je mag ook wandelen of aanmoedigen! Schrijf je hier in.


Bekijk hier alvast de aftermovie van 2018 en warm-up!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×