Open menu
Judith My Food Blog time to momo Arnhem
Judith van My Food Blog met time to momo Arnhem

Judith van My Food Blog ontdekt time to momo Arnhem

6 favoriete hotspots uit time to momo Arnhem Tags: Hotspots

“Arnhem is een stad waar ik slechts een aantal keer ben geweest en eigenlijk altijd heel vluchtig. Dit keer was er reden om wat langer te gaan! Sinds juni 2019 is namelijk de time to momo Arnhem mini-gids uit (gratis op te halen in boekwinkels). Wij werden uitgenodigd om dit eens te komen beleven!”


Dit zijn Judith’s 6 favoriete hotspots uit time to momo Arnhem.


Humanoid

De buitenkant van dit pand alleen al is zo ontzettend mooi! Een oude kerk is omgetoverd tot een prachtige modewinkel met kleding van Arnhemse ontwerpers.

Humanoid Arnhem

Café De Groen

Café De Groen is onderdeel van historisch pand en privé museum Collectie De Groen. Je kunt hier verrassend lekker en goed lunchen met gerechten van lokale producten. In de hoek staat ook een lekkere loungebank mocht je alleen even relaxed een kopje koffie willen drinken.

Cafe de Groen Arnhem

Bonnie Arnhem

Koffielovers kunnen hier hun hart ophalen, maar mocht je niet van koffie houden zijn er ook nog meer dan genoeg alternatieven. Bij Bonnie Arnhem eet en drink je alles vegan. Je kunt hier terecht voor heerlijke haver-matcha latte, vegan Snickers taart, carrot cake, banana bread, cheesecake, haverkoek en nog veel meer!

Bonnie Arnhem Judith My Food Blog

Café Verheyden

Een toffe stadsbinnentuin en als je binnen zit en naar buiten kijkt waan je je even op vakantie. Een heerlijk plateau Zeeuwse oesters en een coupe prosecco is hier ultiem genieten!

Café Verheyden Arnhem

Musis

Musis is het concertgebouw en thuisbasis van Het Gelders Orkest. Struin lekker rond in het park rondom dit bijzondere gebouw, maar loop vooral ook even om het gebouw heen. De oude elementen in combinatie met de nieuwe elementen maken het erg bijzonder!

Musis Arnhem

Eems/Maeve

Aan de ene kant heb je de interieurwinkel Eems waar ik bijna het hele interieur wilde meenemen. Van grote meubelstukken tot accessoires! Aan de andere kant van de winkel is er Maeve, een kledingwinkel met kwaliteitsmerken.

Eems Arnhem

Wil je het hele blog van Judith lezen? Klik dan hier!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×