Open menu
Hotspot- 5 lekkerste speciaalbier cafés in Arnhem

Hotspot: 3 lekkerste speciaalbier cafés in Arnhem

Tags: Hotspots

Liefhebber van een speciaalbiertje op zijn tijd? Arnhem kent genoeg biercafés waar je een heerlijk biertje kunt drinken. Wij zetten de vijf lekkerste speciaalbier cafés voor je op een rijtje.

‘t Taphuys Arnhem

‘t Taphuys Arnhem bevindt zich in het oude imposante postkantoor van Arnhem. ‘t Taphuys is niet zomaar een een biercafe, maar voor de echte liefhebber een waar bierwalhalla. Hier tap je namelijk je eigen bier (en wijn). Voor de twijfelaars onder ons wellicht een zware klus, want je hebt hier de keuze uit maarliefst 100 biertaps en ook nog eens 100 flesbieren. Alleen proeven of meteen een vol glas? De hoeveelheid bepaal je zelf.


Blogger Lourens van Let us stay for a day heeft alle wijnen en bieren in 2017 in 1 maand geprobeerd!


Barley’s Biergarten

Barley’s Biergarten Arnhem

Loop bij Barley’s Biergarten binnen en je krijgt het echte bierbrouwerij gevoel. Dit komt door de enorme wand met bierfusten achter de bar, de grote Brand biertanks en de bierleidingen die door het hele pand lopen. Het interieur is industrieel en modern, maar bovenal gezellig. Bij Barley’s Biergarten kun je kiezen uit 14 soorten tapbier in combinatie met de specialiteit van het huis, een heerlijk gegrild kippetje of andere BBQ-gerechten.

Café ‘t Moortgat

Een lekker biertje drinken in Arnhem, dat doe je in het knusse Café ‘t Moortgat. Welke biertjes je hier kunt bestellen? 12 soorten bieren van het vat en meer dan 100 Nederlandse en buitenlandse flesbieren. Wil je alle biertjes een keer uitproberen, dan heb je heel wat avonden in het vooruitzicht in ‘t Moortgat. Proeven kan natuurlijk ook. Op iedere derde maandag van de maand kun je hier vanaf 20.00 uur terecht voor een bierproefavond.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×