Open menu
Hotspot- 10 leukste winkels waar je met Bitcoin kan betalen in Arnhem

Hotspot: 10 leukste winkels waar je met Bitcoin kan betalen in Arnhem

Betalen met bitcoins? Kom naar Arnhem! De stad is namelijk de Bitcoinhoofdstad van de Wereld waar meer dan 100 ondernemers bitcoins accepteren. Benieuwd waar je kunt afrekenen met de digitale munt?

Wat is een Bitcoin?

Een Bitcoin is een nieuwe vorm van geld, namelijk een digitale munt waarmee je zowel online als in winkels kunt betalen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een digitale Bitcoin portemonnee. Deze download je op je telefoon en betalen maar. Met Bitcoins in je bezit heb je dus eigenlijk geen portemonnee meer nodig.

Where to spend your Bitcoin?

Neighbourhood Arnhem Bitcoin

Een nieuwe outfit kopen met Bitcoins, dan kan je als man zijnde binnenstappen bij Neighbourhood Arnhem. Voor servies, glazen, bestek of andere keukenbenodigdheden kun je bij Pollmann & Servies jouw digitale munt inwisselen. Ook de Arnhem Store heeft zich aangesloten bij Arnhem Bitcoinstad. Hier vind je allerlei producten, mode en accessoires gemaakt door Arnhemse ontwerpers en designers. Voor een mooi boeket bloemen betaal je in Arnhem met Bitcoins bij Nozili bloemisten. Rondsnuffelen in een mooie boekenzaak is leuk, maar er betalen met Bitcoins nog veel leuker. Dit kan bij Boekhandel Hijman Ongerijmd.

Cultuur & Bitcoins

Natuurlijk kon de Eusebiuskerk met zijn 93 meter hoogte niet achterblijven. Een prachtig uitzicht over de stad betaal je dus gewoon met bitcoins.

Smullen met Bitcoins

Burger King aan de Weverstraat 4 in de binnenstad van Arnhem sloot zich als 100ste deelnemer aan bij Arnhem Bitcoinstad en is tevens de eerste Burger King wereldwijd die bitcoins accepteert. Je burger of milkshake betalen doe je hier dus gewoon met je digitale portemonnee. En je krijgt ook nog eens de tweede whopper gratis! Dol op Frozen Yoghurt? Dan kun je bij Iogurties Arnhem jouw bitcoins inwisselen voor een froyo met toppings.

Een Bitcoin overnachting

Groot Warnsborn Arnhem

Weekendje doorbrengen in Arnhem? Laat dan je portemonnee maar thuis. Een overnachting in Arnhem reken je namelijk af met bitcoins. Zo boek je een overnachting bij Dudok Studio’s en kun je voor ontbijt, lunch, diner of een overnachting in Hotel & Restaurant Groot Warnsborn je digitale portemonnee trekken.

Verrassende bitcoinadresjes

Betalen met bitcoins bij de tandarts? Ja, in Arnhem kan het. Tandartsenpraktijk Apeldoornseweg 59 is namelijk aangesloten bij Arnhem Bitcoinstad. Een behandeling betaal je hier dus gewoon met bitcoins. Ook voor een knipbeurt trek je in Arnhem je digitale portemonnee. Zo betaal je bij Kapsalon Jan Siebelink Coiffure met bitcoins voor een nieuwe coupe.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×