Open menu
Jamey

De mommy proof hotspots van Jamey (Beauty Unboxing)

Tags: Hotspots

Jamey Herben (28) is wat je noemt een ‘mompreneur’. Deze stoere moeder is blogger, beauty geek én Instagrammer. Op haar eigen blog Beauty Unboxing schrijft ze sinds 2014 over beauty, fashion, lifestyle en neemt ze haar volgers mee op reizen en naar events. Jamey studeerde en woonde eerder in Ede, maar vestigde zich met vriend, dochter en hond in Groesbeek. Spreekt ze af met vrienden en familie? Dan is dat vaak mooi in het midden: in Arnhem. Jamey geeft je al haar mommy proof tips in de stad én vertelt je waar ze met haar vriendinnen de allerbeste lunch eet.

Mommy proof

Als ik naar Arnhem ga, kom ik meestal met de auto. Neem ik mijn dochtertje van 1 jaar mee? Dan is het wel praktisch als er bijvoorbeeld een parkeergarage om de hoek is. JANS’ is zo’n plek, bij Musis Sacrum. Je kunt er met de kinderwagen makkelijk in en uit. Het klinkt misschien gek, maar daar let je op als moeder. Nog een mommy proof tip is Park Sonsbeek. Kinderen kunnen er heerlijk rondrennen en spelen. Het is er mooi in de zomer, maar zeker ook als er een beetje sneeuw ligt.

Jamey

Kidsproof

Wordt het echt koud? Dan heb ik nog wel een kidsproof tip. Ballorig: dat is een overdekt speelparadijs waar kinderen helemaal los kunnen gaan. Ook de allerkleinsten leven zich uit terwijl ze leren staan en kruipen. Als moeder of vader ga je lekker zitten. Laptop open, drankje erbij. In een gewone speeltuin moet je extra opletten, maar Ballorig is afgesloten. Heel relaxt! Heb je aan het einde van de dag nog energie?

Dan ga ik graag naar Happy Italy bij Centraal Station. Da’s goed eten voor weinig geld. Voor kinderen hebben ze voldoende keuze. Je kunt gaan voor standaard frietjes, maar spaghetti gaat er ook wel in. Het restaurant is goed verlicht, dus je kunt je kind goed in de gaten houden. Helemaal kidsproof dus!

Jamey

Insta proof

Ik kom trouwens niet alleen graag bij JANS’ omdat ze zo toegankelijk zijn. Ik vind het ook een super mooie zaak! In de zomer plof je heerlijk neer op hun fotogenieke terras. En binnen is het ook een fijn tentje. Het interieur is heel modern en eigentijds, een beetje apart. De meubels zijn allemaal verschillend, maar het past toch bij elkaar. En de sfeer die er hangt, is fantastisch. Echt een tip dus!

Jamey

Vriendinproof

Natuurlijk ga ik soms ook met vriendinnen op pad. Een dagje winkelen in Arnhem bijvoorbeeld. Als we dan zin hebben in lunch, ga ik graag naar het restaurant van Riviera Maison: het RM Café. Prachtig als je houdt van knusse interieurs. Een heel leuke plek! Het voelt alsof je luncht in hun showroom. Kidsproof is het niet, maar als je oppas hebt… Doen!

Wil je meer Arnhemse hotspots tips? Bekijk dan eens het blog van Maud!


Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×