Open menu
Chantal Lenting

De hotspots van Chantal in Arnhem (i_stolethemoon)

Tags: Hotspots

Chantal Lenting (23 jaar) woont sinds augustus in Arnhem. Op haar Instagramaccount i_stolethemoon inspireert deze Art(EZ) master studente bijna 23.000 volgers met kunst en mode. Niet alleen om naar te kijken, Chantal ziet het liefst dat anderen ook zelf creëren. Zelf houdt ze bijna net zoveel van fotograferen en illustreren als van vegan food en van dieren. Weten wat haar Arnhemse go-to plekken zijn als het daarom gaat? Lees dan dit blog met haar hotspot tips!

1. Vegan snacks bij Bonnie en Konijnenvoer

Bonnie Arnhem is nog maar een paar maanden oud, maar ondanks dat is het een plekje waar ik graag kom. Bonnie serveert namelijk 100% plantaardige producten. Daardoor kan ik hier als veganist met een gerust hart naartoe. Ik geniet van de lekkerste taartjes, terwijl ik stiekem wegdroom als ik eigenlijk mijn scriptie moet schrijven. 

Je kunt bij Bonnie van alles to go krijgen en je kunt er terecht met TooGoodToGo. Dat is een app die voedselverspilling tegengaat. Voor een klein bedrag kun je aan het einde van de dag producten ophalen die anders weggegooid zouden worden. Super mooi! Zo geniet ik ook thuis genieten van al het lekkers van Bonnie en doe ik tegelijk iets tegen milieuvervuiling. 

Een laatste vegan tip is Konijnenvoer. Zo heet het echt: geen grapje! Ook dit restaurant zit nog niet zo lang in Arnhem, maar ik vind het echt een aanrader! Alles is plantbased en de menukaart wisselt regelmatig.

Chantal Lenting

2. Hond Moos knuffelen bij Bar Hotel Karel

In een van de eerste weken na mijn verhuizing naar Arnhem besloot ik om een blokje om te gaan. Een beetje de buurt verkennen, zoals ze zeggen, maar ik kwam niet ver. Toen ik de hoek om liep, kwam ik terecht bij Bar Hotel Karel. De geur van gemalen koffiebonen en vers gemaakte taartjes trok me over de drempel naar binnen. Het is het perfecte plekje om te genieten en jezelf te trakteren op iets lekkers. Of om toch nog even door te werken aan je eindeloze to do lijst natuurlijk. 

Heel af en toe schuurt Moos de hond langs je benen. En omdat ik een knuffelsessie tussen het studeren door altijd wel kan waarderen, vind ik dat helemaal niet erg. Het is een echte knuffelbeer! Ik kom dus echt graag bij Bar Hotel Karel. Mijn liefde voor dieren, mijn stiekeme verslaving met havermelk cappuccino’s en de lieve eigenaren maken een bezoekje iedere keer weer onweerstaanbaar.

Chantal Lenting

Wil je meer Arnhemse hotspots? Bekijk dan eens het blog van Jamey!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×