Open menu
De 3 lekkerste chocoladezaken van Arnhem

De 3 lekkerste chocoladezaken van Arnhem

Tags: Hotspots

Chocolade, chocolade en nog meer chocolade. Rondom de feestdagen eten we ons er rond mee! Maar waar koop je dan de lekkerste chocolade van Arnhem? De Arnhemse chocolade hotspots op een rijtje:

Chocolaterie Mousset

Chocolaterie Mousset Arnhem

Mousset is al ruim 100 jaar een begrip in Arnhem. Waar de mensen voor de Kerst van heinde en ver voor komen, zijn de rum-kransjes van Mousset. Verhuisd uit Arnhem of niet, de echte Arnhemmer komt er voor terug of laat een doosje opsturen. Zonder rum-kransjes van Mousset geen echte Kerst. Ieder jaar verkoopt Mousset 1500 tot 2000 kilo van deze kransjes! Je vindt ze op Koningstraat 66.

Olala Chocola

Bij deze nieuwe chocoladezaak in Arnhem, genaamd Olala Chocola, staat ambacht centraal. Alles wordt met de hand gemaakt door de gedreven ambachtelijke chocolademakers van Olala Chocola. De handgemaakte slagroomtruffels zijn om je vingers bij af te likken en bovendien erg populair. Al buiten de deur loopt het water je in de mond door de heerlijke choco-geuren uit de keuken op de Rijnstraat 58. 

Eenmaal binnen in de winkel kijk je de open keuken in waar de chocolade gemaakt wordt. Bij Olala Chocola kun je ook zelf de handen uit de mouwen steken. Volg een workshop bonbons maken of organiseer een kinderfeestje chocolade huisjes maken en geniet thuis van je eigen gemaakte chocoladecreaties.

Chocoladebar Quetzal

Chocoladebar Quetzal Arnhem

Yes, nog een nieuwe nieuwe chocoladezaak in Arnhem! Deze bar is een genot voor de echte chocoladeliefhebber. De Quetzal chocoladebar vind je in Arnhem op Weverstraat 12. De meest opmerkelijke keuze op het lunchmenu is de Croissant Brie au Chocolat, maar je vind er nog meer bijzondere combinaties met het bruine goud. Het meest opmerkelijke drankje op de kaart is de Mexican chocolademelk met een pittig kruidenmengsel. Durf jij het aan? Met een kaartje van Jansplaats Schaatsplaats krijg je bij Quetzal een euro korting op je chocolademelk. In deze bar kun je bovendien met de Dit Is Pas Arnhem cadeaukaart betalen. Leuk kerstcadeau voor de chocoholics!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×