Open menu
proost

7x food & drinks in Arnhem: tips van Jody van Ongewoon Lekker

Tags: Hotspots

“Deze stad gevuld met trolleybussen, gezellige terrasjes, uitzicht op de Nederrijn en bijzondere winkeltjes is zeker de moeite waard om eens te bezoeken.Time to momo heeft nu een mini-gids Arnhem uitgebracht die je gratis op kunt halen bij boekwinkels. In oktober komt dan de grote gids uit.”

Dit zijn Jody’s 7 favoriete hotspots uit time to momo Arnhem.


Focus eten + drinken

Focus eten + drinken zit onder één dak met Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein, middenin Arnhem. De kaart onderging dit seizoen een transformatie, en bevat (lokale) bieren, wijn, sterke drank en alcoholvrije alternatieven. Echt een lekker plekje voor een vullende lunch. Het bezoek kan je hier natuurlijk afsluiten met een filmpje.

Focus eten + drinken

    

Foodhall Arnhem

Sinds maart 2019 is de Foodhall te vinden aan de Rijnkade. De oude glazen kas is omgetoverd tot een kleurrijke foodhall. Je vindt er sushi, burgers, steak, pizza, taart en vegetarische gerechten. Geen zin om binnen te zitten? Aan de Rijnkade is een groot terras gecreëerd met uitzicht op de Nederrijn.

Foodhall Arnhem

   

Restaurant Caspar

Restaurant Caspar is gevestigd in het hippe Modekwartier. De kaart wisselt wekelijks met minimaal één vlees, één vis en één vegetarisch gerecht. Daarnaast heb je keuze uit 12 verschillende tapbieren en zo’n 10 bieren uit fles. Je krijgt hier grote porties, dus neem met middelgrote honger vooral geen voorgerecht.

Restaurant Caspar

    

DAVO bar

Ook hier zit je weer op zo’n lekker terras met uitzicht op het water. DAVO bar is te vinden aan de Rijnkade. Het proefplankje met 3 glazen voor €7,50 is een echte aanrader!

DAVO

    

Café de Beugel

Je loopt dit kleine cafeetje al gauw voorbij, maar doe dit vooral niet! Bij Café de Beugel kun je terecht voor bijzondere speciaalbieren van de tap en uit de fles.

Café de Beugel

    

‘T Taphuys

De plek die je niet mag missen tijdens een weekendje Arnhem. ‘T Taphuys is niet alleen geschikt voor bierliefhebbers, maar ook voor mensen die liever een glaasje wijn slurpen. De keuze is hier reuze, en met een kredietkaart tap jij zelf jouw biertje/wijntje. Fantastisch concept!

'T Taphuys

   

Hotel Modez

Heb je de hele dag heerlijk genoten van alle biertips en ben je op zoek naar een smaakvol hotel? Hotel Modez telt 24 kamers en twee studio’s en geen enkele is hetzelfde. De kamers zijn ontworpen door verschillende modeontwerpers als Bas Kosters, Antoine Peters en Margaret van Bekkum.

Hotel Modez

    

Wil je het hele blog van Jody lezen? Lees het hier!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×