Open menu
Stay home

5 ARNHEMSE TIPS OM JE THUIS TE VERMAKEN

We zijn met z’n allen nog nooit zoveel thuis geweest. Hoewel de één zich de hele dag vermaakt, ziet de ander de muren op zich afkomen. Om het thuiszitten wat leuker te maken, hebben we vijf tips voor je op een rijtje gezet.

1. Heel Arnhem streamt
Heel Arnhem Streamt is een platform opgezet voor en door Arnhemmers. Je volgt hier binnenkort workshops, sportlessen of je kan een kijkje nemen achter de schermen van je favoriete Arnhemse plekken. Ben je ondernemer die wat wil delen? Dan is dit je kans om online publiek te ontvangen. Dus houd het in de gaten!

Heel Arnhem Streamt

2. Ontdek de kunst van Museum Arnhem

Heb je genoeg van de kleurplaten aan de muur en wil je weer eens wat anders zien? Neem een kijkje in het virtuele museum  van Museum Arnhem. Hier zie je een expositie samengesteld met kunstwerken van Museum Arnhem en Art&Design- studenten van het Rijn IJssel Creatieve industrie.  

Museum Arnhem gebouw


3. Maak een virtuele wandeling op de Posbank
Het is heerlijk weer en normaal zou de Posbank volstromen met bezoekers. Baal je dat je dit mooie gebied moet missen? Trek je wandelschoenen aan, plof op de bank en geniet van een virtuele wandeling op de Posbank!

De Hoge Veluwe


4. Beluister de podcast en leer Arnhemmers beter kennen
Het ZOZ-platform  maakt podcasts met Arnhemmers, waarin je hoort hoe zij de Coronaweken in Arnhem beleven. Zo komen onder andere modeontwerpster Mirte Engelhard  en wethouder Jan van Dellen aan het woord. Wil je zelf graag delen hoe jij deze tijd beleeft? Dan kun je je hier aanmelden

Mirte Engelhard - Impact of War


5. Een virtueel etentje met vrienden
Uit eten gaan gaat nu niet. Dat is jammer voor ons en een grote klap voor de horeca. Wist je dat je bij veel Arnhemse restaurants, zoals bijv. via #supportyourlocals, nu eten kunt bestellen? Verzamel je vrienden op skype, bestel wat lekkers en genieten maar! Een groot voordeel, iedereen kiest zelf waar ze bestellen, je hoeft dus geen discussies te voeren over waar jullie gaan eten;-) 

Voorbeeld loesje 3


Het blijft een moeilijke tijd, maar gelukkig wordt er in Arnhem van alles georganiseerd om het wat draaglijker te maken. Ontdek nog veel meer Arnhemse initiatieven

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×