Wonen STAD TUSSEN RIJN EN VELUWE

Waar anders loop je vanuit hartje stad zo een weiland met grazende koeien in? Arnhem is stedelijk en landelijk tegelijk.

Lees meer
Werken STAD OM CARRIÈRE TE MAKEN

Broedplaats voor creatief ondernemerschap én thuisbasis van belangrijke werkgevers; Arnhem werkt ook voor jou!

Lees meer
Studeren STAD WAAR JE JE ONTWIKKELT

Wie kiest voor één van de vele hogere opleidingen in Arnhem, is meteen verzekerd van een onvergetelijke studententijd.

Lees verder
Ondernemen STAD MET GRENZELOZE AMBITIE

ONDERNEMEN Ondernemen in Arnhem betekent kansrijk zakendoen in een aangename omgeving met een internationaal tintje.

Lees meer
Ontspannen STAD VOOR JOUW PLEZIER

Met een aantrekkelijke binnenstad, vele uitgaansmogelijkheden en bekende attracties verveelt Arnhem (je) geen moment.

Lees meer
27 mei 2014
bedrijven Industriepark Kleefse Waard bij de laatste twee genomineerden Gulden Feniks 2014

Op woensdag 4 juni tussen 10.30 en 12.00 uur wordt bekend gemaakt wie de Gulden Feniks 2014 heeft gewonnen. In de categorie gebiedstransformatie is IPKW één van de twee genomineerden. De prijsuitreiking vindt plaats op de jaarlijkse vastgoedbeurs Provada in Amsterdam. Ben je op de beurs of in de buurt? Kom dan vooral kijken of wij de 'Oscar' onder de vastgoedprijzen gaan winnen.

Lees meer
23 mei 2014
nieuws Rozet in Arnhem is het Beste Gebouw van het Jaar

Het cultuurhuis Rozet in Arnhem is het Beste Gebouw van het Jaar. Dat werd vanmiddag bekendgemaakt bij de prijsuitreiking in het nieuwe TivoliVredenburg in Utrecht. De architecten van het Rozet hebben volgens de jury een ‘ingewikkelde opgave subliem opgelost’.

Lees meer
21 mei 2014
nieuws Fashion Festival Arnhem

Voor het eerst houden acht grote Arnhemse ontwerpers samen een modeshow. Geïnspireerd door de bundeling van Arnhemse creatieve krachten in het Fashion Festival Arnhem gaan ze gezamenlijk de catwalk op. Hun show is één van de vele hoogtepunten van de feestelijke junimaand in Arnhem. Een maand die pas op 6 juli eindigt, een festival dat meer dan 40 programmaonderdelen telt. Er is veel mode en design, maar ook liefhebbers van dans, beeldende kunst, architectuur, feest, circustheater en… koopjes (!) komen aan hun trekken.

Lees meer
06 mei 2014
nieuws Een souvenir uit het Modekwartier

Ondernemers en ontwerpers uit het Modekwartier kunnen meedoen aan de ontwerpwedstrijd Mode Design Souvenirs. Zij kunnen een ontwerp voor een souvenir uit het Modekwartier indienen. Uit deze wedstrijd worden drie souvenirs gekozen die geproduceerd en verkocht gaan worden in het Modekwartier, bij de grote Arnhemse toeristische attracties en de landelijke Museumwinkels.

Lees meer
08 mei 2014
nieuws Arnhemse mode-ontwerpster wint Franse prijs

Ontwerpster Liselore Frowijn, zomer vorig jaar cum laude afgestudeerd bij Fashion Design van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, heeft in het Franse Hyères de Chloé-prijs gewonnen. Ze won de prijs van het Franse modehuis – 15.000 euro groot – met het ontwerp in opdracht van een grote oranje jas en witte mantel.

Lees meer
11 apr 2014
nieuws Productvormgevers presenteren made in [Arnhem] in Milaan

Tijdens de Salone del Mobile 2014 tonen het ontwerperscollectief Workmates het werk van een aantal studio’s die aan het collectief verbonden zijn: Atelier Rick Tegelaar, Klaas Kuiken, Studio Casper Tolhuisen en Studio Joris de Groot. De ontwerpers tonen zowel bestaand als nieuw werk

Lees meer
14 jan 2014
nieuws Dress me Dutch

In het leukste winkelgebied van Nederland opende deze week de exclusieve damesmodezaak Dress me Dutch een nieuwe winkel.

Lees meer
27 dec 2013
nieuws Made in [Arnhem] Bokaal

Ieder jaar wordt in januari de Made in [Arnhem] Bokaal tijdens de Gelderlander Nieuwsquiz uitgereikt aan een organisatie of initiatief die het meest heeft betekend voor de promotie van de stad Arnhem.

Lees meer
12 nov 2013
nieuws Daar gaan we!

Op dit moment, nu madeinarnhem.nl weer online is, zie je de resultaten van een half jaar heel hard werken om de nieuwe citymarketing campagne van Arnhem uit te rollen.

Lees meer

Made in [Arnhem] citymarketing campagne

Stad om te wonen en te werken. Om te studeren en te ondernemen. En juist ook om te ontspannen. Tussen het water en het groen heerst een aangenaam klimaat dat de creativiteit prikkelt, ook in zakelijk opzicht. Van dagje uit tot dagelijks leven en van studententijd tot ondernemerschap, je maakt het in Arnhem!

Woon, werk of onderneem je in Arnhem? 
Doe mee aan de campagne!